تولید مستقیم چرم مصنوعی سوزنی در ایران

ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان انواع چرم طبیعی و مصنوعی می باشد که سالانه تعداد زیادی چرم تولید و روانه بازار می کند.
تولید چرم مصنوعی سوزنی با استفاده از دستگاه های پیشرفته انجام می پذیرد و از کیفیت و مرغوبیت بسیار بالایی برخوردار است.

تولید مستقیم چرم مصنوعی سوزنی در ایران

به چه چرمی، چرم مصنوعی سوزنی گفته می شود؟

به چه چرمی، چرم مصنوعی سوزنی گفته می شود؟چرم مصنوعی سوزنی به چرمی گرفته می شود که از مواد پلاستیک و PVC و پلی اورتان ساخته می شود و بر روی آن سوراخ ها و روزنه هایی وجود دارد که معمولا هوا را از خود عبور می دهند به چرم های سوزنی، چرم های تنفسی نیز می گویند.
به دلیل کیفیت بالای این نوع چرم و کاربرد آن یکی از پر فروش ترین چرم های مصنوعی به شمار می رود از این نوع چرم برای پوشش صندلی های خودرو و تودوزی آن و همچنین دور فرمان خودروها استفاده کرد.
چرم های مصنوعی با طرح های سوزنی دارای تنوع رنگی گوناگونی می باشد و در رنگ های کرمی، قهوه ای، خاکستری، قهوه ای روشن و مشکی در بازار وجود دارد.
در مدل چرم مصنوعی سوزنی به دلیل مقاومت بالا در برابر ترک خوردگی نسبت به چرم های طبیعی از ماندگاری بالایی برخوردار گشته است و می توان از آن مدت ها استفاده نمو البته این مورد به نحوه استفاده افراد از چرم و محافظت از آن نیز بستگی دارد.

چرم سنگین به چرمی گفته می شود که از پوست حیواناتی همچون گاو، گاومیش و گوساله به دست می آید و بهترین نوع چرم به شمار می رود.
این نوع چرم ها دارای الیافی متراکم هستند و به همین سبب دارای مقاومت و استحکام بالایی در برابر فشار های مکانیکی می باشد سطح چرم های سنگین صاف و صیقلی می باشد.

چرم نیمه سنگین به چرمی می گویند که از پوست حیواناتی مانند شترمرغ و کروکودیل به دست می آید و به علت کمیاب و گران بودن آن بیش تر در ساخت محصولاتی که جنبه تزئینی و زیبایی دارند مورد استفاده قرار می گیرد.

چرم سبک معمولا از پوست حیوانات اهلی مثل بز، بزغاله، بره به دست می آید و بسیار نازک و سبک می باشد.
از این نوع چرم بیش تر در دوخت انواع لباس،کلاه، دستکش، کفی های کفش و کمربند استفاده می شود و از نوع کیفیت پایین تر آن برای آستر کفش و لباس استفاده می کنند همچنین به این نوع چرم چرم میشن نیز می گویند.

انواع دیگر چرم عبارت اند از:

  • چرم گاوی
  • چرم جیر
  • چرم اشبالتی
  • چرم نبوک
  • چرم لاکی یا ورنیی
  • چرم گیاهی
  • چرم مصنوعی

چرم مصنوعی سوزنی و کاربرد های آن

چرم مصنوعی سوزنی و کاربرد های آنچرم های طبیعی همانطور که از نامشان پیداست از پوست حیوانات به دست می آیند اما چرم های مصنوعی عمدتا از مواد پلاستیکی و پی وی سی ساخته می شوند و جایگزین مناسبی برای چرم های طبیعی به شمار خواهند رفت.
چرم مصنوعی سوزنی به دلیل قیمت کم تر آن نسبت به دیگر انواع چرم در آستر لباس ها و کفشها، در پوشش صندلی های خودرو و دور فرمان و همچنین در برخی از کیف ها، دستکش، کلاه و دیگر کالا ها استفاده می شود.
کاربرد چرم مصنوعی بیش تر در پوشش و زیبایی البسه می باشد چرا که این نوع چرم ضد آب و دارای مقاومت خوبی در برابر شرایط آب و هوایی مثل باران، برف و باد دارد.

شاید برای شما هم سوال باشد که چگونه چرم مصنوعی را از چرم طبیعی تشخیص دهیم؛ برای تشخیص چرم مصنوعی سوزنی از چرم طبیعی روش های بسیاری وجود دارد که با کمک آن می توانیم انواع چرم ها را تشخیص دهیم.
گونه ای از چرم های مصنوعی وجود دارند که در نگاه اول نمی توان آن را از چرم طبیعی تشخیص داد که معمولا برای تشخیص می توانیم از دستگاه ها و آزمایشگاه ها کمک بگیریم.
چرم های مصنوعی سوزنی معمولا در پشت چرم پارچه به کار رفته است که با پوشش پلاستیکی صاف و دانه ای پوشیده شده اند اما در پشت چرم طبیعی معمولا فیبر به کار رفته است البته نا گفته نماند چرم های مصنوعی دیگری نیز وجود دارد که در پشت آن ها از فیبر استفاده شده است.
چرم های مصنوعی سوزنی دارای دانه های منظم و پوششی صاف دارد اما چرم های طبیعی معمولا دانه هایی نامنظم و سطحی ناهموار را دارا هستند.
یکی دیگر از راه های شناسایی چرم مصنوعی سوزنی از چرم طبیعی واکنش آن به دما و آتش است چرم های مصنوعی در هنگام سوختن به خوبی واکنش می دهد و رایحه ای مانند پلاستیک سوخته دارد اما چرم طبیعی در هنگام سوختن به خوبی نمی سوزد و رایحه ای مانند موهای سوزانده شده دارد.

انواع مدل و طرح های چرم مصنوعی سوزنی

انواع مدل و طرح های چرم مصنوعی سوزنیچرم های مصنوعی سوزنی معمولا به دو دسته تقسیم می شوند:

  1. چرم مصنوعی PVC
  2. چرم مصنوعی پلی اورتان یا پلی میکروفایبر

چرم های مصنوعی دارای تنوع بسیاری می باشند و چرم هایی که با مواد پی وی سی ساخته می شوند عمدتا از مواد پلاستیکی تشکیل می شوند و با محیط زیست سازگاری ندارد.
چرم های مصنوعی که با مواد پلی اورتان و مواد پلی میکروفایبر ساخته می شوند از نوع چرم های پی وی سی بهتر است و با محیط زیست سازگارتر می باشد و همچنین برای تمیز کردن آن نیازی به مواد شوینده نمی باشد و تنها با آب و یک پارچه قابل شستشو هستند.
انواع چرم مصنوعی از جمله چرم سوزنی و پانچ از پرکاربرد ترین چرم ها برای استفاده در رودوزی و تودوزی خودرو ها، روکش صندلی و البسه همچون کفش، شلوار، کمربند و آستر پیراهن ها قرار می گیرد.
چرم های مصنوعی سوزنی در طرح ها و مدل های متنوعی تولید می شوند لازم به ذکر است این نوع چرم ها خام نیز در بازار وجود دارند.

روش های تولید چرم مصنوعی

روش های تولید چرم مصنوعیچرم های مصنوعی قیمت کم تری نسبت به چرم های طبیعی دارند و از این جهت افراد بیشماری از این نوع چرم ها استفاده می کنند.
به طور کلی انواع چرم دارای ضخامت های مختلفی هستند و میزان تراکم چرم در کیفیت و مرغوبیت آن نقش بسزایی دارد.
چرم های مصنوعی در کارخانجات با استفاده از دستگاه ها و ابزار های مخصوصی تولید و ساخته می شوند؛ چرم مصنوعی پی وی سی و پلی اورتان ترکیبی از یک لایه روکش و پوششی و یک لایه اسفنج از جنس پی وی سی یا مواد گروه پلی مانند پلی اورتان و پلی میکروفایتر است که بر روی پارچه پوشش داده می شود.
چرم مصنوعی پی وی سی و چرم مصنوعی پلی اورتان تفاوت چندانی با هم ندارند و تنها تفاوت آنها مقاومت و استحکام می باشد که چرم های پلی اورتان از چرم های پی وی سی بهتر هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.

تماس با ما