چرم های مصنوعی نوعی از چرم هستند که توسط دستگاه تولید می شوند و مزیت های چرم طبیعی را ندارند و با قیمت های پایین تری نسبت بع چرم های طبیعی به فروش می رسند. در بازار می توانید انواع چرم مصنوعی اشبالت تولید داخل و خارج را تهیه کنید، این محصول دارای سطوح کیفیتی متفاوت است و قیمت های آن نیز بسته به کیفیتش متغیر است. در سطح کشور می توانید فروشگاه های بزرگی برای فروش این قیبل محصولات را در کنار سایر چرم ها پیدا نمایید و خریدی مطمئن داشته باشید. بزرگترین بازار فروش چرم مصنوعی اشبالت خارجی نیز در سایر چرم ها ادغام است و جدای از سایر چرم ها به فروش نمی رسد، در این فروشگاه ها علاوه بر چرم سایر ملزومات تولیدات چرمی نیز یافت می شود.
موارد استفاده از چرم مصنوعی اشبالت
چرم اشبالت مصنوعی ترکیبی از چرم مصنوعی و چرم طبیعی است که ظاهری پرز دار دارد و به صورت دو رویه و با ضخامت تولید می شود. این محصول را با رنگ بندی های متنوع در بازار می ووانید خریداری نمایید.موارد استفاده از اشبالت زیاد است اگر بخواهیم به چند مورد اشاره کنیم شامل کیف، کفش، کار های هنری و دستی و… می شود. نوعی از اشبالت نیز موجود است که به عنوان آستری از آن استفاده می شود.
در کار های هنری مانند تولید دستبند، گردنبند و سایر انواع ست های چرمی اشبالت به کار می رود. در بسیاری از کارگاه های تولیدات چرمی می تواند کیف ها و کفش های اشبالت را تهیه کنید البته این به این معنا نیست که فقط از اشبالت استفاده می شود بلکه یکی از موارد استفاده از اشبالت است. اشبالت ها نیز دارای انواع مختلفی هستند که برای هر کاری از نوع خاصی از آن باید استفاده کرد، بعضی از اشبالت ها هستند که به دلیل کیفیت خوبی که دارند فقط جهت تولید کیف و کفش به کار می روند و خریداران در هنگام خرید به کیفیت این محصول نیز باید توجه کنند.
نحوه ساخت و تولید چرم مصنوعی اشبالت
برای تولید چرم مارال اشبالت به دانش فنی تولید چرم طبیعی و مصنوعی با هم نیاز است و این کار عموما در کارخانه های تولیدی انجام می شود. در ادامه به اختصار به مراحل ساخت چرم مصنوعی اشبالت اشاره می کنیم:
خیساندن و شست و شو: پوست خام درون حوضچه های دارای پره به مدت ی روز جهت شست و شو و مو گیری قرار می گیرد سپس یک سری مواد شیمیایی به آن افزوده می شود. برای تهیه چرم مرغوب حین خیساندن باید به نکات فنی توجه لازم داشت.
آهک دهی: این مرحله برای سست کردن ریشه مو و از بین بردن چربی اضافی پوست به کار می رود.
لش زدایی: این مرحله برای حذف تمام بافت های غیر ضروری پوست که در قسمت درونی آن قرار دارد است. این مرحله توسط دستگاه ” لش بر ” انجام می شود و موجب ارتقای کیفی محصول می گردد.
مو گیری: برای مو گیری پوست های سنگین عملیات مو برداری با تجزیه ساختار مو انجام می شود.
آهک گیری و آنزیم دهی: در این مرحله آهک های اضافی گرفته می شوند و در مرحله آنزیم دهی مواد زائد پوست تجزیه می شوند.
دباغی: این عملیات با دستگاه های دباغی انجام می شود
سمباده زنی: آخرین مرحله از تولید اشبالت است که در آن لایه های پوستی جدا شده وارد دستگاه سمباده زنی می شوند.
کشور های تولید کننده چرم مصنوعی اشبالت
کشور های بسیاری هستند که در حوزه تولید چرم نیروانا فعالیت می کنند در بین این کشور ها گروهی هستند که از سایرین پیشی گرفته و به تولیدات با کیفیتی رسیده اند و توانسته اند در سطوح بین المللی خود را مطرح کنند. ایران نیز یکی از این کشور ها است که در حوزه چرم فعالیت می کند و اقدام به صادرات محصولات با کیفیت خود در سطوح بزرگتر کرده است، این تولیدات در تعدادی از شهر های ایران با بهترین کیفیت و دستگاه های تولیدی انجام می شوند.
برای شناسایی این کشور ها می توان به سایت های اینترنتی مراجعه کرد و با عملکرد آنها و نحوه صادراتشان آشنا شد. اکثر این کشور های تولید کننده در تولیدات خود از دستگاه های به روز و پیشرفته استفاده می کنند تا بتوانند محصولات با کیفیتی را تولید نمایند زیرا در امر صادرات کیفیت حرف اول را می زند. این کشور های تولید کننده برای جلو زدن از سایر رقبا و جذب مشتری بیشتر علاوه بر کیفیت محصول به سلیقه خریداران نیز اهمیت زیادی داده و کالا را متناسب با سلایق خریداران تولید می کنند، همچنین برای ارائه خدمات بیشتر و ضمانت کار خود در کشور های طرف معامله نمایندگی هایی ایجاد کرده اند که پاسخگوی نیاز های خریداران هستند. خرید از این نمایندگی ها علاوه بر ضمانت برای خریدار این مزیت را دارد که محصول را با قیمت مناسب خریداری نماید.
تأمین کنندگان چرم مصنوعی اشبالت خارجی
تأمین کنندگان چرم مصنوعی خارجی در بسیاری از موارد شرکت های بازرگانی صادرات و واردات هستند که انواع چرم و مصنوعات چرمی را از کشور های خارجی طرف معامله وارد می کنند و گاهی نیز به صادرات آن می پردازند. این شرکت ها برای رفع نیاز های بازار انواع اشبالت مرغوب خارجی را در کشور های معتبر تولید کننده این محصول وارد کرده و در بازار توزیع می کنند.
تعداد این تامین کنندگان کم نیست و نام بردن آن ها در بحث ما نمی گنجد لذا ما می توانیم به ویژگی های آن ها و عملکردشان اشاره کنیم و برای اطلاع از تعداد آنها و محل استقرارشان می توان به سایت های اینترنتی اصناف مراجعه کرد. این تامین کنندگان ضمن داشتن مجوز های لازم برای صادرات و واردات باید مجوز های لازم را نیز کسب کنند و در قبال اجناسی که وارد می کنند به خریداران تعهداتی نیز بدهند و محصولات با کیفیت و با ضمانتی را عرضه کنند. این نکته را نیز باید بیان کرد که شرایط اقتصادی، نوسانات بازار، خصوصا نوسانات نرخ ارز همگی بر فعالیت های این شرکت ها تاثیر گذاشته و منجر به تغییر قیمت محصولات می شود از این رو خریداران در هنگام خرید باید به این شرایط توجه کافی داشته باشند.
نحوه عملکرد بسیاری از این تامین کنندگان به این صورت است که به عنوان نماینده کشور های تولید کننده محصول در کشور مبدا آن محصول را توزیع می کنند و خدمات لازم را به مشتریان ارائه می دهند و یا اینکه محصول را از کشوری خریداری می کنند و در کشور های مبدا به صورت مستقل به فروش می رسانند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.